viernes, septiembre 15, 2006

La tempesta i demés

Ahir un servidor tenia festa de la feina, però casualment va ser un d'aquells dies que desitjaries haver-hi anat, només per estalviar-te tots els mals de caps que va comportar-me quedar-me a casona.

Per començar diré que la nit anterior vaig anar a pendre algo amb els amics i a fer uns billars fins les 2 de la matinada. I seguidament diré que 3 hores després em llevaba la gossa entre crits i cops de cua, perquè hi havia una tormenta de llamps i trons de les de pel·lícula, va tocar acurrucar-la com si es tractes d'un nadó. Més tard, ma germà s'ha llevat per anar a treballar i com no, jo també m'he llevat. Una hora després ho així han vingut intervencions varies de mon cosí, avia, abuela, telefon... llevant-me en intervals de quart d'hora. Resumint, NO HE DORMIT.

Després de tot aquet follon ha tocat dinar, sense incidències, però en acabat a cap a les 4 d la tarda ha començat a devallar la llum, els de FECSA estaven arreglant un cable d'electre que havia caigut al carrer del darrera, llavors han anat apagant i encenent varies vegades, amb les pujades i baixades de tensió i la conseqüent catàstrofe, és a dir, se m'han FOS, CREMAT, molts dels electrodomèstics de casa: tele, nevera, caldera, etc.... diguessim que molt bo el dia no va ser.

Borron, i torne'm-hi

lunes, septiembre 04, 2006

Sopar de Cloenda

Ahir vem en vista de finals de festa major i que no hi havia res per fer, vem decidir fer un sopar de cloenda, que direu... que original no?
Doncs bé, el sopar es va fer al Mil cadires, local amigable i familiar per la colla, la peculiaritat del sopar va ser l'ocurrència d'iniciar un trivial amb el mòvil i crear 2 equips, així mentre sopavem ho amaniem amb un concurs, ja ens podien haver posat camares i filmar perquè va ser molt divertit.
Cal dir que no va guanyar el meu equip :( però el tip de riure va ser considerable, a part vem descobrir que Història i espectacle.. van bastant units :P

I s'ha acavat

Resulta que finalment ja hem acabat la temporada 2006, el Vol'tour acaba amb la festa major de Vilafranca, encara que seguirem la setmana vinent anant a la festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní i posteriorment a les festes de St Tecla a Tarragona.
Ahir vem viure l'últim dia estant a la barra de la plaça de la vila, una barra que no va tenir ni feina ni complicació alguna, ja que la zona estava "morta". De seguida que vem acabar, vem anar a veure "los hermanos del rock" a st Maria, aquets si que van oferir un bon concert de versions de rock amb el qual ens van fer gaudir una estona de bona música. En acavat, altre cop a triar rumb on anar, ens vem decidir a passar per davant del transit a vorer com estava la cosa, però com sempre estava ple de gom a gom, així que vem anar a provar la moderna, i mira ves per on, estava més buit i s'hi podia entrar, ara que la calor era considerable, jo no havia vist mai escalfar-se tant ràpidament una birra només amb 2 glops.
Allà em vaig trobar amb algú que portava buscant des de feia un parell de dies, de fet des de el dia de l'empalmada, aquell dia vem estar parlant de moltes coses i ens va passar algo que almenys a mi m'ha donat molt per pensar, evidentment.. no us ho explicaré, bé, només alguns de vosaltres. Vaig passar la nit amb aqueta persona i els seus amics i després va tocar la típica despedida llarga de ja ens vorem, t'envio un missatge quan vingui..etc etc.
Pel cas és que... de moment les fotos no les tinc posades però tenia ganes de fotre-us el rotllo xD