miércoles, mayo 28, 2008

Amics no dependents

L'altre dia parlant amb una companya i amiga de la feina va sorgir una questió a resoldre, quina relació compartiem? erem amics? companys? coneguts?
Els coneguts, per mi, són aquelles persones que veus sovint però que en prou feines t'hi has dirigit la paraula. D'altre banda, els companys de feina, són tots aquells amb qui comparteixes un lloc de treball, amb qui pots dialogar del que sigui sense més relevància que les hores que dura la feina, i sempre finalitzant les converses preguntant-nos "aques cap de setmana treballes? jo sí".
A partir d'aquí ja seguim amb els amics, però raonant he deduït que hi han 2 tipus d'amics, els amics dependents i els no dependents:
Els amics dependents: són tots aquells a qui truques, o et truquen, per anar a fer el cafè o qualsevol activitat d'oci.
Els amics no dependents: són aquells que no cal que quedis amb ells, i que quan es produeix la casualitat de coincidir amb ells. Amb els qui tens converses profundes, i no pas trivials com amb els companys de feina, es crea un vincle del mateix nivell que amb els amics dependents, però tot això sense la necessitat d'haver-hi una continuació d'aquest vincle posteriorment.

A partir d'aquestes conjectures, i valorant la meva amistat amb aquesta noia, finalment vaig deduir que era una bona amiga, però no dependent.

Quants amics dependents tens? i quants no dependents?