jueves, noviembre 11, 2004

Concert de Rammstein!

Si senyor! d'això s'en diu no parar, si l'altre dia vaig anar a Europe.. doncs perquè no anar a veure els increibles RAMMSTEIN??
El concert es va celebrar al palau de Badalona, per arribar-hi ja va haver-hi "guasa" perquè s'havia de travessar tot barcelona, una vegada arribats, aparcar.. una altre odisea, però ves per on, vem trobar un bon aparcament aprop d'un Badulake, allà vem comprar el sopar, per 4'5€ vem sopar la mar de bé, total millor una mica de fuet i pa, que un frankfurt guarro i esquifit i caríssim :P

A dintre allò era una caldera d'oli bullent amb olor a "maria", vem començar a baixar a pista i apa ens vem posicionar cap al mig. Una vegada començat el concert, llabors si que vem acabar ben bé al mig de tot.

El concert va ser un no parar, perquè empalmaven cançó rera cançó amb espectacle incorporat, en el tema Feuer Frei ens van deleitar amb un Festival de llança-flames, amb Sonne un festival de llums... fins a arribar al tema Amerika, on ens van deleitar amb canons d'aire que llençaven al vent els colors de la bandera amerikana, un espectacle digne de veure.


No hay comentarios: