lunes, noviembre 22, 2004

Lion's Trip - Lion's Reise

L'altre dia fruit d'una conversa amb alguna birreta a les mans, es va fer la proposa d'anar a l'altre poble meu, Posadilla de la Vega, a Leon. Aniriem pel proper pont. Així que comencem a reclutar gent, en funció dels que vulguin venir mirariem de triar cotxes, calefactors, mantes, etc.. perquè per allà hi ha festa, però en aqueta època també hi ha molt de fred. En principi per espai no hi ha problema, tinc tota una casa per mi :P Això si, hem d'encarregar butà!
Per a més informació, ja sabeu on trobar-me ;)

jueves, noviembre 11, 2004

Concert de Rammstein!

Si senyor! d'això s'en diu no parar, si l'altre dia vaig anar a Europe.. doncs perquè no anar a veure els increibles RAMMSTEIN??
El concert es va celebrar al palau de Badalona, per arribar-hi ja va haver-hi "guasa" perquè s'havia de travessar tot barcelona, una vegada arribats, aparcar.. una altre odisea, però ves per on, vem trobar un bon aparcament aprop d'un Badulake, allà vem comprar el sopar, per 4'5€ vem sopar la mar de bé, total millor una mica de fuet i pa, que un frankfurt guarro i esquifit i caríssim :P

A dintre allò era una caldera d'oli bullent amb olor a "maria", vem començar a baixar a pista i apa ens vem posicionar cap al mig. Una vegada començat el concert, llabors si que vem acabar ben bé al mig de tot.

El concert va ser un no parar, perquè empalmaven cançó rera cançó amb espectacle incorporat, en el tema Feuer Frei ens van deleitar amb un Festival de llança-flames, amb Sonne un festival de llums... fins a arribar al tema Amerika, on ens van deleitar amb canons d'aire que llençaven al vent els colors de la bandera amerikana, un espectacle digne de veure.


martes, noviembre 09, 2004

Concert de Europe!

El dia 9 de novembre vem nar a Razzmatazz a veure en directe aqueta mítica Banda dels 80, els millor any ;) , els EUROPE, ens van deleitar amb un concert ple de temes nous, com Start from the Dark o Hero, però també recordar mítics temes com Carrie, Rock the night, Superstitious, Cherokee... Aqueta banda ha canviat bastant el seu estil i ha abandonat pràcticament pel complet l'ús del teclat per fer un ús de les pedaleres més modernes i per tenir un so més Distorsionat. De totes maneres, i com era d'esperar, va sonar el mític FINAL COUNTDOWN!