viernes, febrero 25, 2005

Finalment tot el que comença acaba

Després d'aquet mes intens de feina a la Zona 0 del Carmel, el dia d'avui m'han notificat que ja no necessitaran més els meus serveis, així que avui us escric desde el meu últim dia com a membre de l'equip d'emergència del Carmel.
D'altre banda avui he anat a veure un pis a bcn amb lo Barman, i malgrat les mancances que pot tenir lo pis, segurament acabarem visquent-hi en breu.
Ja passaré més rodes de premsa ;)

d1!

martes, febrero 15, 2005

Un Altre dia de feina

Doncs bé, avui per començar ja tinc el knoppix instal·lat amb el webmin i el mldonkey tirant a tot drap... i aviam q més li posaré al trastu.

De casa dir q la Boira en un atac a traició casi llença a mon avi a terra... és més bruta... el cas és q com li duri molt la tonteria juganera ens haurem d plantejar q fem amb ella.

D'altre banda m'han confirmat q aquet cap de setmana treballo dissabte però q diumenge no, així q aneu-vos preparant.

I ara mateix estic escoltant GOTTHARD, Let it be... just like a gun on me! esperant a q donguin 3/4 d 10 per marxar.

Vinga fins la següent.

lunes, febrero 14, 2005

El carnaval d Vila (edicio del dilluns)

Doncs sí, edició dels dilluns pq és quan s'havia d fer però es va aplaçar per por de pluja, però és igual, pels intrèpids, era lo de menys, pq vem acabar anant al local innombrable i ens ho vem passar la mar de bé.
De les coses que recordo són:
- una magrejada al cul q em va propiciar una noia... cosa q em va fer sentir rotllo tall rodó del supermercat, ara que em vaig riure també, pq qui m'ho va fer ja se com és.
- Molt ballar.
- Belles i velles amistats.
- La butxaca buida... de convidar clarostà.
- L'endemà ple d purpurina... cosa q em fa suposar i recordar... q em vaig arrambar a unes quantes :P

Guenu i fins aquí puc escriure... si voleu saber més, pregunteu.

LA CRISI DEL CARMEL

El Barri del Carmel, és un barri de barcelona per on si estaven fent les obres d'ampliació de la lina 5 de metro, i d'un dia per l'altre es va ensorrar el tunel i consequentment l'edifici que hi havia a sobre, pel q ha deixat un miler d'afectats.
Doncs bé, resulta ser que estic treballant a l'operació CARMEL, subcontractat per INDRA, realitzo la meva tasca de programador VBA i SQL dsd el dia 1 de febrer a la tarda. No se el que durarà aqueta subcontractació però pel cas és que m'ha servit per moltes coses, entre elles recordar programació, i d'altre banda coneixer molta gent, companys de feina divertits, seriosos, importants... incloent-hi el senyor Clos i el Senyor Maragall que vaig veure'ls en un dels dies q van venir al centre d control, encara q el ZP no el vaig poder vore el dia q va venir.. cosa q no em treu el son, lògicament.

El millor de tot sense cap mena d dubte ha sigut coneixer gent, i jo ja se perquè ho dic :P

Tornem a l'activitat

Després d'un periode de descans blogeru he decidit que ja va sent hora de retornar a les meves historietes i tonteries, altrement dit, diarrees mentals.
Evidentment tinc moltes coses per explicar però ara per ara, començaré dient que des de l'últim post, ja he canviat de feina i ubicació i de vida en general.
Així que a mesura que em vagi aburrint o engrescant aniré afegint posts, encara q siguin sense sentit cronològic, perquè fet i fet que és un blog sense explicar històries.
Vinga que això ja comença!!!