miércoles, agosto 16, 2006

La Múnia... Torrelavit

Portavem varis dies esperant que arrives la festa major de la Múnia per diferents motius, vem triar reencarnar de nou l'Oruga taronja, i tots d'uniforme ens hi vem encaminar, una vegada allà... vinga a ploure i ploure... només ens va donar temps a fer un parell de consumicions passades per aigua. Passada una bona estona i veient que el tema no canviava gaire, vem decidir marxar cap a Vilafranca a re-decidir on anavem, i a les portes del transit tancat, ens van dir que la festa a torrelavit era sota cel cobert, amb lo que vem marxar-hi de seguida.

Una vegada a Torrelavit ens vem adonar d'un fet curiós, sempre que anem a una festa que no hi va molta gent de Vila, acavem rodejats de la mateixa gent, en concret de la penya de Snt Sadurní, i això que no acostumen a ser molt simpàtica aquesta gent.

Cap a les 7 del matí vem decidir que la festa de la nit havia sigut nefasta, ja que teniem unes altres espectatives, divendres toca Gelida, ens creem noves espectatives o millor no hi pensem? a mi, em sembla que em dona igual, ja que l'endemà treballo de matí a l'hospital.. bé, i diumenge també.

Nulla res, com sempre ara els enllaços fotogràfics AQUÍ

No hay comentarios: