lunes, octubre 04, 2004

IEP que anem al FICEB!

Molts podrien dir, quina colla de desviats, quina colla de depravats, obsesos.. etc etc... Perquè sempre s'ha de veure tot amb mals ulls. Però pel cas és que nantrus vem anar avore que carai era allò.

Pel cas és que es aquest dissabte es va organitzar una expedició per anar al recinte de la Farga a veure que coi era això del www.ficeb.com.

Vem quedar ven aviat per anar-hi perquè l'accés per arribar-hi va ser molt complicat, circular pel complex laberint que comforma la ciutat de l'Hospitalet va ser un bon garbuix. Després de donar molts tombs vem arribar a la Farga, aquí començaba la segona odissea, APARCAR, després de fer uns quants tombs, vem guaitar un carrero tancat, d'ús particular, on marxaba un cotxe, evidentment vem aparcar, per això som veïns de l'hospi no? jeje. Tots recordarem la cara que ens dedicaba un home barbut mentres vigilaba els nostres passos després de deixar-hi el cotxe.

Una vegada arribats al recinte de la farga, el primer va ser anar a fer un cafetó i un riu, perquè qualsevol s'aventura a anar als labavos del recinte...

Una vegada dins la conclusió que en vem treure, va ser que era una inmensa despedida de solters, tot ple d'strippers i de gent, i no us penseu que només hi anaven nois, perquè també hi havia xiquetes, i també parelles, i si s'em permet dir, d'edats ja granadetes :P

Destacarem les actuacions que vem veure: el tirador d'esquitxades, l'enanito kbron, la Ben dotada, la mulata... i el Senegales ( altrement dit, el putu ventilador o el de la Reostia).

Quan ens vem cansar del recinte vem marxar a sopar a l'Ovella negra del poble nou. Després de la farga, res era el mateix, no sabeu que és pensar que cada noia que circula dabant teu es destaparà i començarà a entonar un moviment onejant de cadera.. o que et mostrarà els "pupus" arrancant-se la camisa, uff que malament ho vem passar xD. Aquí vem fer unes partides de fungolín i després ja vem marxar cap al barri Gòtic, altrement anomenat per nosaltres, el cutxitril de la marxa.

A la plaça reial vem donar-hi uns quants tombs, ens vem aventurar a entrar a l'únic bareto guarru del gòtic que no tenia aire condicionat, i no veieu la calda que hi feia... I després de discutir una estona, ens vem decidir pel local anomenat Jamboree, un local de marxa REQUETETAUNG, amb moviments del tipus "Dale, Dale Don Dale..." o "Billie Jeanne...", etc... Comentar la xiqueta que es vellugaba com les sirenes que encataven els mariners, i la xiqueta Rosa que ens va dedicar tants somriures... ai que algu s'ha enamorat xD (no direm noms per preservar la seva intimitat).

I finalment, a les tantes de la matinada, quan ja marxavem... aventura Need for Speed per bcn, despres de correr dabant el pilot formula "Uang" del citroen, vaig decidir en una rotonda, que quasi es saltes ell sol el semafor en vermell que teniem, resultat de l'acció 0 ferits, ja que el taxista va parar i el trambaix no els va agafar el culet del cotxe, encara que els culets del ocupants del vehicle van quedar ben apretadets jejeje. Per celebrar l'acció vem fer uns xurrets de xocolata i normals, i una vegada tips, cap a casa a sobar-la!

Per cert, haurem de passar comptes, perquè jo vaig posar benzina i peatge... algu es va descuidar de pagar el peatge de tornada ;)

Bé, fins aquí el comentari de dissabte, em despedeixo fins la pròxima.

No hay comentarios: