martes, octubre 26, 2004

Molt torneig per un port de joystick

Primer de tot em presentaré, pels que no em conegueu sóc el Cisco, segons se'm defineix per aquí soc un contributor d'aquest blog. La qual cosa nosé si és bona o dolenta perquè sonar el que se'n diu sonar... no sona gaire bé. Malgrat això, no estic aquí per discutir què soc i què deixo de ser, així que anem al gra.

Resulta que fa uns dies vam trobar per internet que a Mataró estan celebrant la "3a setmana de les noves tecnologies per a tothom", i remenant el programa d'actes vam trobar que feien un torneig de NFSU (Need For Speed Underground), en el qual els quatre primers s'emportaven un volant pel PC. Primera reacció, anem i porten els volants cap a Vilafranca!

Doncs sí, dissabte passat quatre enviats especials vilafranquins vam fer una petita excursió a Mataró. Per començar ja vam arribar quasi una hora tard de l'horari previst, però no passa res, en quant vam arribar encara havien de començar el torneig.

Acabada la primera ronda qualificatoria estavem tan tranquils fora el cyber fent un cigarret i surt l'"home", sí, entre cometes, i pregunta ens informa que un de nosaltres ja ha quedat eliminat del torneig, mentre que els altres passem a les semifinals. Va ser aquí on em vaig quedar pel camí gràcies a un company que no sap conduir en linia recta...

Finalment vam acabar en 1a, 3a, 5a i última posició, no està malament per haver-hi anat en catxondeo i amb una resaca del quinze i mig.

Així doncs marxem cap a casa contents amb 2 volants PumaGT, 1 targeta gràfica GForce nosequè i 12 hores de conexió a un cyber que no tornarem mai més (si algú les vol només les ha de demanar).

Ara ve la part patètica del dia, quan obrim els espectaculars volants marca notifixis. A primera vista no estaben malament, però ens haurieu d'haver vist la cara i el fart de riure que ens vam fer quan vam veure que duien connector per port de joystick... total, que tenim 2 volants aparcats a casa perquè ningú té aquest port al PC...

Moraleja: si vols un volant, apunta't a la VilaNetParty 2k5 que almenys va per USB!!!


No hay comentarios: