sábado, julio 29, 2006

Snt Cugat Sesgarrigues 2k6

Ahir tot prenent una clareta a la terrassa de Ca'l Ramon, vem decidir anar a Snt Cugat Sesgarrigues de festa major, ja que actuaven els "mitjanit", després vem decidir sopar i fer la partida de poker fins les tantes, de fet fins que vem mirar el rellotge i vem veure que era tard i que més valia marxar o la "cazalla" s'hauria acavat.
Que dir de snt cugat... pensava que estaria més aprop la festa quan vaig aparcar a un parking de l'entrada que estava ple de cotxes, després va resultar que voi necessitavem un guia per arrivar-hi.
Una vegada a la festa, que vem trovar, ens vem trovar de nou amb la tonterieta dels Gots reciclables, però aquet cop amb un penjador inutil per penjar al coll, dic inutil perquè no ets pots plantejar l'opció de ballar, perquè deseguida et cau a terra, i amb la poca llum que hi havia necessitaves visió nocturna per trobar-lo.
De l'orquestra només dir que la recordava millor. Del segon grup podria dir que em va semblar... freak total, uns paios vestits de pastorets versionant en plan rokero cançons com la masovera o el joan petit com balla... no se si dir que estava bé o malament, era diferent.

Després tornada a casa amb els amiguetes sobadets al cotxe, bé només un, i després a mumi i penjar fotos, escriure, etc....


El link a les fotos és AQUÍ

No hay comentarios: