lunes, septiembre 12, 2005

Snt Adrià

Dissabte nit vaig anar de festa a Bcn, més concretament a Snt Adrià del Besós, o com molts li diuen allà "snt adriang der besó" :P
Anar-hi ja va ser prou complicat, ens vem provehir d'un portatil que ens havia d'indicar la ruta, i ho va fer, però que passa.. doncs que en aquet païs no hi ha res ben assenyalat i falten la meitat de cartells o estan mal indicats, o també potser que nosaltres fosim molt curtets ¬¬' De totes maneres després de fer uns quants tombs i canvis de sentit vem arribar a snt Adrià, ara troba les xiquetes amb les qual haviem quedat, evidentment vem arribar a fer un parell de canvis de sentit per poder aconseguir trobar un punt de referència fiable, per no parlar de la xiqueta al telefon que ens intentaba guiar, cosa que al final va conseguir i d'una manera impressionant, semblaba un GPS, però amb detalls espectaculars de l'estil "gira a la dreta quan vegis l'hotel d color blau..".

Així doncs vem aconseguir-ho! ja estavem amb elles! Ara venia la part més difícil, la part que anomenarem exercici de memòria... perquè l'anomeno així? doncs perquè et presentin més de 5 persones i te n'enrecordis de tots els noms, té mèrit.

De lo primer que vaig veure quan vem arribar a aquella ciutat en obres, va ser que estaven una ruta de bars!! la ruta de los quintos que diuen, poc em va faltar per unir-me a la festa, però tot va quedar en demanar algo per beure i punt, aquet algo va ser un got de cervesa el qual anomenaré el mini-got, perquè era un got de plàstic de tamany reduït no gaire més gran que els de café.

Per allà de festa ens vem dirigir a un col·legi que tocaven grupillus de festa major, el que vem veure eren uns que feien un espectacle funky molt entretingut. En aquí vem poder moure l'esquelet una mica que ja ens tocaba.

El següent pas una vegada acabat això va ser trobar un altre lloc on fer "bulto" i vem acabar en un bareto d'allò més frik.

Després de tot ja vem decidir tornar cap a casa, la qual cosa ens va resultar més fàcil, i va acabar menjant uns donuts a la benzinera penedès... sí, ens cuidem que passa ;)

No hay comentarios: