miércoles, noviembre 30, 2005

Els Bars amb pase VIP

Venint pel carrer estavem comentant mentres passavem per un bar d'aquetos plens de fauna, que hi ha alguns baretus que sembla que hagis de tenir un sub-catxe o ser un friki maltractat de la societat, perquè acostument a tenir la porta tancada per a no que la gent que no sigui del clan no es senti convidada a entrar, a part veus gent que porta un barret de cowboy, que dic jo.. aquí tema vaques.. i sol.. va ser que no.

Hem recordat que per vila hi ha un parell d'aquetos garitus, un en especial que es d'una peña futbolera, sempre tenen les persianes mig tancades, inclusivament la de la porta principal, a més entreveus aquella llum tètrica de fluorescent desgastat, a la barra sempre hi ha la mateixa persona amb una mitjana o canyeta, que penses.. no serà un error de màtrix pq això jo ja ho hai vist, a part sempre veus les mateixes tapes i mires aquella ensaladilla rusa i penses, el tamany de salmonelosis per centimetre quadrat ja supera el tamany de mayonesa q porta. Després tenen aquella bufanda encartronada del barça de quan jugaba el Koeman i el Xiki, trofeus que a saber d'on són i que estan plens de pols i no els mouen mai de lloc ni netejen, perquè estan més plens que el sendrer d'un bingo. A més si entres et miren amb cara de forani, com volguen dir "quien eh ette?" i llabors penses... demanem algo tancat d bossa o d llauna que almenys sabrem la data d caducitat, perquè no se vosaltres però jo m'hai trobat amb un cacaolat caducat.. i la imatge no és gaire maca...

Res amb tot això una anada més de les meves, ens veiem.

1 comentario:

Desaliñado dijo...

Et recomano energicament, el 'moto club' a la rambla nova. Tota una experiencia. Es un lloc, on nomes et fa falta una camara per rodar un capitol de 'cuentame', la resta; Personatjes, ambient, etc.. ja esta alla!