sábado, julio 30, 2005

El sopar d'Aeròbic-Fitness

Com molts de de vosaltres sabreu, tinc una gran afició i devoció per l'aeròbic i el fitness, una manera com una altre de passar una bona estona mentres fas exercici. Doncs bé, pel cas és que ahir vem realitzar el sopar de final de temporada, un sopar on s'hi va aplegar tothom que tenia ganes de coneixes aquell o aquella que sempre te al costat i mai saluda, o coneixer els monitors amb més detall.

El sopar es va celebrar al restaurant l'Aroma, un restaurant on ja hi tenim passe VIP desde fa uns quants dies. Erem unes 40 persones, que ja en són unes quantes, jo vaig anar amb l'amiguete PJ, i només arribar ja vem estar una bona estona decidint on seure, la veritat és que de la gent que hi havia en aquells moments, no coneixiem ningú. Ens vem acabar asseient en un tram de taula que estaba ben buit i ja ens veiem més sols que la 1, però llabors van començar a arribar companyes de "saltirons" que es van asseure al costat nostre, amb això ja teniem algo de tertúlia assegurada, les coses anaven bé ;o), després una de les monitores veient que hi havien xiketes on erem nosaltres va decidir unir-se al grup per fer més pinya, també s'hi va agregar l'amiga que anaba amb ella, i en acabat ja va arribar l'Animadora de la festa, la Cristina, així que en menys d'un quart d'hora, i sense planejar-ho, estavem enmig del tram de taula on hi havien més dones per metro quadrat.
Re-emprenc el comentari de la Cristina, li he dit animadora perquè la veritat és que ens va fer passar una vetllada d'allò més agradable a tots els del grupet sobretot amb anècdotes diverses de la professió i de la vida privada d'ella, sobretot perquè no tenia pels a la llengua l'hora d'explicar segons què, ella es definia com una marimatxo, és a dir, com diem nosaltres, una dona amb factor genètic XXY.

Després vem passejar una estona fins a l'Arcs on vem montar el festival, no vem parar de ballar i ballar tots, incloent-hi els "musculitos", un d'ells en especial que ballaba tota l'estona com si hagués perdut una lentilla i l'estigues buscant. Evidentment, vaig ballar amb totes les dones assistens, ninguna es va escapar, i per malafortuna meva.. em va enganxar una camara de video ballant, així que tinc grabada una exivició en algun lloc i no se de qui és, perquè eren uns camares contractats per la festa temàtica del local, era d'un "juiski"... el qual em sembla recordar q el nom era Jameson.

Les 3 i tancant, això vol dir que haviem de decidir on continuar la festa, així que després de parlar-ho amb la gent, vem anar a l'ON, feia segles que no hi posaba un peu, cal dir que les coses allà continuen igual, res nou, cap novetat ¬¬', vem fer un tomb per dins intentant localitzar algu més apart dels que erem: Cris, PJ i jo; però no hi havia ningú més així que a continuar ballant, i per variar una mica i per innovar.. vem anar a parar a la sala de salsa de l'on!! no hi havia estat mai allà! així que va tocar fer-se un fart de ballar batxaca, salsa, merengue...etc sort que va ser divertit i la companyia era bona.

les 5 i cap a casa. Algu s'ha deixat la cartera al cotxe d'algu altre.. serà una estrategia?? no ho se, ja ho preguntarem als protagonistes ;o), la resta a dormir que ja es tard i vol ploure... de fet esta plovent.. és el que passa quan hores abans has portat el cotxe a rentar-lo.

Fins aquí la crònica d'un sopar on... hi podia haver-hi anat més gent, però que els que hi erem, ja hi estavem prou agust i benavinguts.

No hay comentarios: