domingo, julio 03, 2005

La incertesa de l'Estiu

És la nova teoria que tinc, perquè quan arriba l'estiu la gent no saps cap a on s'ha d'anar, cada cap de setmana estem igual, sempre es questionen les següents preguntes amb les conseqüents respostes:

1.-On anem a sopar?

En aquet cas sempre tenim algú que ho té clar, i tria anar al lloc de sempre que és un lloc resulton i que ja et coneixen.

El segon cas és el que no ho té clar perquè diu "ai, al final li agafaré mania"

2.-On anem?---> anar de festa per a entendrens

Sempre tenim l'opició de no sortir del cercle viciós de sempre, és a dir, tornem a lo resulton, sortir pels locals de sempre i així poder arribar aviat a casona

D'altre banda hi ha algú que se sent aventurer i vol viatjar a terramar a les carpes, un lloc que per sortir de festa ja cansa només pel trajecte, sense contar el gasto adicional de benzina que normalment mai és pagat ni retornat pels que s'acoplen a venir amb el cotxe... algun cubata a canvi no estaria malament.

Aquí m'agradaria fer un incís, reflexió, per a tots aquells que són de Vila: els que no som de vila, ens fa més pal sortir perquè si ho recordeu, naltros ja hem de fer un petit trajecte cada cop que volem quedar per pendre algo, i si li sumes anar al cul del mon de festa, és normal que fagi mandra. Ara que tot planejat, i amb antelació, pot estar bé i sortir bé, com s'ha demostrat en varies ocasions.

Així doncs deduïm que hi ha una incertesa comunitaria sobre el rumb a seguir en època d'estiu, induïda per la calor de l'estiu i per allò que ens fa bullir la sang.

No hay comentarios: