lunes, julio 18, 2005

os M0nj0s 2k5

Un altre cap de setmana intensiu de Festes Majors, em sap greu però de moment no disposo de fotos per penjar, ja que jo em nego a portar el trasto de camara digital que tinc, així que si algu en té una de xicarrona que ho digui.. Pinya?? per exemple?
Bé, eus aquí que el divendres vam haver de triar on anar de festa major.. i vem acabar anat als Monjos, dia d concert dels Pets, que ja cansen, i els radiKals de Gertrudis, uns rumberus que al final ja cansen.
Quan ja marxavem per dormir ens vem trobar uns individus politiquerus de Vila, uns Vilafrankistes, que van predicar amb l'exemple per a tothom tot dient-nos entre somriures alcohòlics: -algu de valtrus va seré per portar el nostre cotxe? necessitem conductor- , vaia tela, si la gent conegués bé els que tenen a l'ajuntament més d'un es quedaria sense feina.

Campeons d la nit: Tutu...

El dissabte 3/4 del mateix, més i més monjos, aquet cop la nit va ser amenitzada per la típica tòpica Banda del Drac sense el cantant gay del jersei de reixeta canviat per el Gordi-Bisbal, i el grup Mitjanit, els quals no tenien res a envejar a qualsevol gran grup perquè ens van deleitar amb molt bona calitat de so, llàstima que al final el montatje sonor petaba per totes bandes. Per acabar ens van deleitar amb grans cançons com: "de roquetes vinc de roquetes vinc de roquetes baixooooooo........."
L'expedició es va dividir en 2 uns a dormir i els altres a fer matines i esmorçar.

Així que aquí finalitza l'aventura dels monjos, amb altre cop com a campeon, lo Tutu. ;o)

No hay comentarios: