viernes, marzo 17, 2006

Scotland's trip 12th day

Loch Ness Day:

De bon matí només obrir les finestres de l'habitació, ens apareix una nevada i una caiguda de neu impressionant, lo primer que pensem és... no anirem al loch ness com diumenge. Baixem a la cuina a esmorzar unes torradetes i veiem que la cosa ha minvat i que de tant en tant surten clarianes de sol, així que de moment la cosa està en que hi han esperances, ens dirigim al bus i la primera sorpresa és que la cosa rutlla, un bus més gran i un munt de gent, i un guia totalment diferent, un home que més que guia semblaba un pescador degut a la seva barba blanca i el seu jersei blau, un guia una mica peculiar perquè ens va explicar les mil batalletes que ha tingut escòcia durant la seva història mentres ho convinaba amb apologia del "guiski".

Vem anar fent un munt de parades en un viatge etern, vem fer una parada en una gasolinera prop d'una destileria, com no.. ho va triar el guia jeje. Ens vem agafar un plat de patates i vem fer un mos amb els sanguitxs preparats.

Vem arribar al loch Ness, i la veritat és que vem tenir sort perquè sortia el solet malgrat el fred i el vent que feia, ens vem fer unes quantes fotos, vem coneixer 2 cignes els quals ens van deixar apropar per fer fotos, i tot seguit cap al bus. Val a dir que una mica sosa l'arribada al llac, podiem haver-li donat un tomb amb el bus, o fer un recorregut, per veure lo llarg que és.

De tornada vem fer el tomb i vem passar per les montanyes veient els cervols com campaven lliurement, i pensaba mmmm un entrecot de cervol grrrr que bo!

Ja vem arribar, sopar.. i en acabat vaig anar al pub que m'agrada a mi a pendre un parell de pintes i m'en vaig tornar a dormir. I apa ja està!

Ara fotos:

Viatge al Loch Ness

No hay comentarios: