lunes, abril 10, 2006

La Teoria dels Factors

Darrerament hem anat introduïnt els termes Good i el Bad Factor, potser voleu saber de que es tracta, és sols una teoria patillera que ha surgit últimament, tracta sobre allò que influeix en el tracte de les dones, seria com el Yin i el Yan per entendre'ns.

Good Factor, nosaltres anomenem així a tot allò que et pot ajudar a coneixer una noia o a parlar-hi, jatsia un amic en comú amb el qui vas a parlar i que per casualitat està la presa en qüestió. També podria ser quedar amb un amic per anar a la barra a pendre algo, on casualment hi ha algu interesant.

Bad Factor, anomenem a aquell factor que negativitza coneixer algú, per exemple, la típica amiga que apareix de no saps on i s'interposa entre tu i la noia en questió, o quan estàs parlant i apareix algu que no saps qui és i s'interposa enmig de la conversa, i aquest mig de la conversa s'acaba convertint en final de la conversa.

Fins aquí la teoria, ja direu si falten matissos ja que això és un primer esborrany.

1 comentario:

Anónimo dijo...

mmmm com se li diria al típic amic que no para de dir-te que li presentis amigues teves per aveure si cauen??:P sorbetot, que ningú se senti aludit perque no és la intenció.Jo hauria d'intermediar entre good&bad factor, díficil situació :P