jueves, diciembre 29, 2005

Evidentment era broma

Doncs això el post anterior teniem la broma de Snts innocents xD

miércoles, diciembre 28, 2005

Feliç Aniversari

Feliç aniversari al meu germà, al Kons i a mi mateix :)

25 anys s'han de celebrar!!!

Per cert, sabeu que el Bargans, l'Oriol, el Tutu i el Cusky tenen novia???
pos eso aquí ho deixo.

martes, diciembre 27, 2005

Recordarem dissabte

Que vem fer? doncs una mica de lo de sempre, sopar, anar al transit i estar una estoneta ballant i veient els amics com entren i surten del local, fins que vem decidir marxar al cau on acabem sempre, el teatre, que per cert, felicitarem al DJ que em dona a pensar que ha llegit les critiques perquè últimament algo ha millorat amb la música.

Ja a la discoteque, de guateque, em va sorpendre trobar-me una vella i bella amiga del passat, que em va venir a saludar i a interesar-se per la meva vida...
questio: ho trobo només extrany jo, o últimament no hi ha cap dona que et vingui a saludar?... i varem estar xerrant una bona estona i ens vem posar una mica al corrent, al final vaig acabar fent com sempre, quan sembla que la cosa va bé, vaig despedir-me, perquè com dic jo, no m'agrada fer-me pesat i que tampoc s'em recordi com a tal, així que amb un bon regust de boca vaig fer mutis.

Cap al final de la nit ja va ser el moment més emotiu, ens van posar una cançó que ens uneix a tots els amics, Bohemian Rhapsody de Queen, ens vem encerclar tots plegats i la vem cantar a l'unisó per a que tothom pogués sentir-nos, només van faltar llagrimes.

Després d'això final i cap a casa. Companys, ho hem de repetir.

domingo, diciembre 25, 2005

Cap d'any

Ja està decidit, ens anem per cap d'any a Tarragona, almenys 3, els demés que es vulguin acoplar que ho diguin que els hi farem un lloc.

martes, diciembre 20, 2005

Cap d'any!

Hola a tots, em direu que encara tenim temps, però jo ja estic pensant en que fer per cap d'any.Així que deixo aquí les meves propostes:

- Sopar a casa meva, Sant Jaume, que tenim la casa per nosaltres i hi cavem tots. I sortir, ho decidim.

- Sopar a tarragona al pis que no hi ha ningú, i sortir per tarragona-reus. (es poden quedar a dormir al pis unes 8 persones):
-->especifico: hi ha festa Odissea al pavelló olímpic de Reus, amb continus busos gratix q van d tgn a reus, només es paga la festa amb barra lliure, no recordo el preu ara, ja ho diré

Ja anireu dient el què.

L'Adrià proposa:
I una altra proposta(que suposo q a la gent li fara mandra) es agafar el tren, nar a sopar a bcn, nar d festa a bcn i tornar a alguna hora de mati havent esmorzat, tb en tren.

jueves, diciembre 15, 2005

El Gos perdiguer...

Dimecres vaig anar a entregar un treball a la facultat que em van fer repetir, tant a mi com a una companya, així que una vegada entregat ens vem dir que fem, i evidentment la companya em va dir "estic super estressada, monanem de compres", i vem anar a l'Eroski a comprar cosetes, de fet roba, i més concretament, només per ella, vem passejar per aquells passadissos de botigues fins que al final es va decidir a enprovar-se coses, i llavors va ser quan s'em va ocorrer aquet post. Us heu parat a fixar mai la de nois que van darrera les dones com un gos perdiguer quan es va de compres, que ademés acaben transformant-se en un perxero, fins que arriba el moment en que ella ha d'entrar a l'emprobador i et quedes sol, i vaig pensar, que fas mentres esperes? i s'em van ocorrer coses:
- Mirar roba i pensar.. ai si aqueta prenda me l'ensenyesin en privat.
- mirar el sotre, parets i miralls.
- Contar els borrissols que conté la botiga de no escombrar.
- Observar les dependents com van plegant la roba.
- Mirar i criticar i riure's de la gent que hi ha a la botiga.
- Espiar els vestuaris ja que mai saps quan veuràs una alegria.
...
i una llarga llista de coses que podriem afegir.

martes, diciembre 13, 2005

Un Pont

La setmana passada com la majoria de mortals, estudiants, vaig fer festa, especificament parlant, festa fotre! És a dir, que em va tocar acabar un parell de treballs de la facultat.

Malgrat això evidentment que vaig sortir amb els amics a sopar i aquetes coses, evidentment varis dies, sempre contrastant l'economia, perquè la realitat és que això és lo que et condiciona més.

Vem sortir pels locals de sempre i em vaig trobar amb varies de les persones de qui ja us he parlat en alguna ocasió, i de les quals, aquet cop no entraré en detalls perquè he pensat.. cal? i en resposta m'he dit, nop m'ho guardo per mi.

M'agradaria desde aquí desitjar un bon viatge a un bon amic que marxa a treballar una temporada lluny:

Bon viatge amic ens veiem aviat que aquí hi ha gent que t'enyorarà fins que tornis.

lunes, diciembre 05, 2005

La distancia relativa

Perquè el títol de distància relativa? doncs la resposta és ben senzilla:
Últimament estic sentint una frase per tot arreu:

-" Hi ha la mateixa distància d'aquí allà que d'allà a aquí "-.

I penso jo, quina ràbia de frase, tots els cops que l'he sentida ha sigut en plan, alguúque va a parlar amb un amic/amiga i li diu ei que no m'has vingut a dir algo, i llabors l'altre respon amb aqueta frase.
Penso jo que és la rentada de mans més gran que s'ha fet en tota l'història, crec que és més odiós que et diguin això que no pas que t'engenguin dient-te que no tenen ganes de parlar amb tu.
Proposo:
- quan ens diguin aqueta frase respondre: la distància és relativa però les ganes de parlar que tens amb mi vec que són infinitament paral·leles a les meves, i que mai el seu producte escalar serà 0. --> i et quedes més ample xD

**Opcionalment es pot afegir: "bé, et deixo que vaig a parlar amb algú més interesant i que val més la pena que tu".

mm ara que hi penso lo últim potser seria d lo millor xD

Cançons Prohivides

He decidit crear un post només per a dir aquelles cançons, que ja cansen, amb les quals haurien d multar als propietaris dels locals musicals al posar-la, comencem:

- Comeranas de seguridad social.
- Tequila, salta yo digo salta...
- Ska-p tot lo q fiquin.
- Walking on sunshine.. molt maca pro ja cansa q és dels... 80!
- I will survive... ho sento pro fa rabia. I la van recuperar de la cripta on crec q ja hauria de tornar-hi.
- Electrica Dharma.. no, no, no, i no.
- Fiesta pagana de mago de oz.. tenen cançons més bones com per posar sempre aqueta.
...

ODA a Sangtraït

Ara estic fent un remember d'aquet gran grup català de rock épico-català, quines grans cançons que tenien:
- Somnis entre boires.
- El senyor de les pedres.
- El vol de l'home ocell.
- Inqui-missió.
- Terra de vents
- ....
Tornarà a sortir algun gran grup com aquet??

sábado, diciembre 03, 2005

El DJ del teatre és una merda

Doncs això que és una puta merda el dj del teatre, posa música basura, fa dies que ho volia dir i ja ho he dit.