martes, marzo 07, 2006

Scotland's trip 3rd day

De bon matí ens hem llevat per fer el nostre primer esmorzar típical english, torrades amb mantega i comfitura, i que voleu que us digui, la mantega guarrilla i la comfitura tenia gust a codony, usease membrillu.
Després ja hem sortit del nostre allotjament i hem anat a buscar un taxi per anar al campus, i amb tota la tranquil·litat hi hem anat, però amb la sorpresa que no era el campus que buscavem, ens haviem equivocat, les fotos són les que estem a la neu, allò era abans d la sorpresa :P
Després hem agafat el bus, i hem anat a parar 2 parades més amunt d'on haviem d'anar, cosa que ens ha facilitat fer cames, perquè ens hi hem passat una bona estona caminant fins a localitzar la zona d la facultat d'infermeria. Una vegada trobat un cartell que posaba infermeria direcció en linia recta... hem preguntat.. i no era allà! era seguint una altre direcció, en aquet cas la dreta al fons del carrer.
Allà ens hem trobat un campus dedicat a la infermeria i ciències de la salut, només entrar per la porta "are you the 3 spanish students?" resposta "Yes we're" :P
A partir d'aquí s'ens ha començat a presentar tot quisqui de la facultat, que si la bibliotecaria, la cap d'estudis, bla bla bla.. i les estudiants?? no es presenta ninguna? (deixo la pregunta oberta pq potser més endabant s'acompleix jeje).
Ah! hem pogut comprobar que els scocesos ens tenen simpatia als catalans, no se perquè serà... jejejeje
Hem vist com tenien una bona biblioteca de ciències de la salut, amb un bon soport informàtic, dotant d'una aula d'uns 30 ordinadors d'últim model. A part d'això ens han fet complimentar formularis per a poder treure llibres de la biblioteca.
Després ha arribat la nostre tutora i hem anat a l'altre campus, on he fet les fotos de l'aula d'informàtica, una aula que m'ha deixat bocabadat, mai havia vist tants ordinadors junts.. sols en partys tals com la de Fraga o Reus, era un pabello inmens amb ordinadors d'últim model, l'única pega, per part meva, és que tots eren windows, un bon regal per la butxaca de mocosoft. Aquí hem donat les dades per a ser estudiants de la Napier university.
En acabat hem anat a la cafeteria a pendre algo, eren les 12 passades... la tutora s'ha demanat un sanguitx(li diré així pq realment alguns sanguitxes d'aquets són una porcada) i ens ha sonat algo raro.. amb lo que al final preguntant hem caigut en que era l'hora de dinar, i naltros sense gana.
Seguim visita, ara el torn de vore els hospitals on estarem, el primer el Children's sick hospital, amb la dada curiosa que tenen el terra pintat amb un NO SMOKING ZONE, i amb un tipus de parades de bus amb gent apilotonada com sardines treient fum com a yonkis.
La següent destinació Western Union Hospital, la meva destinació i la del company, la primera parada cardiologia per al Miguel, hem començat a caminar per passadisos una bona estona fins que ho hem trobat, després hem dinat evidentment una me de sanguitx, encara que el meu era bo, ho he de reconeixer, tonyina, salmó i gambes és una bona convinació. En acabat hem anat a vore la meva destinació neuro cirugia, una especialitat que sembla tant complicada com la seva localització és, recte.. al fons.. amunt... a la dreta... ascensor... mare meua ja m'he perdut..mmm where is sagrada familia?? jejeje
Després de tot això altre cop camí a la facultat per a que ens donguesin dades i documentació i informació per a fer algun viatge que no desvelarem encara.
Finalment, la tutora ens ha dut a on podiem fer-nos el carnet d'autobus i després hem fet una mica el turista veient botigues... i anant a canviar moneda.
Una vegada a l'hostal, quan hem nat a preparar el sopar hem descobert tot d'espanyols i clar, vinga a preguntar-nos coses i a coneixer-nos una mica, a part al mateix temps hem conegut 2 italianes i 1 italià amb els quals hem acabat fet la sobretaula després de sopar pq els altres han marchat a buscar "fiestuki", així que hem acabat el dia aprenent italià i quedant per demà a fer una cerveceta ;)
Ara mateix ja fa una horeta voi que dormen la resta de companys, jo faig aquet post tot fent temps a que s'adormin perquè jo... ronco, ho sento però em ve de família i no ho puc evitar.
Per cert, ja ho he conseguit, el Miguel acaba de pujar el braç que sempre té penjant de la llitera, i la Betlem vec que dorm profundament i que a més fa unes alenades d'aire que semblen un tornado... demà quan llegeixi això em pelarà, però bé aquí queda això, al mateix temps que dic que he penjat fotos noves i que he millorat el nom d'accés a les fotos:

http://www.flickr.com/photos/spicouc

A part d'això, res més, ens diem algo per aquí demà, nanit i mos veiem!

No hay comentarios: